Trygg mat, bransje og arbeidsliv : programområder på vg2 restaurant og matfag


Anne Momrak-Haugan, Tonje Fossum Svendsen, Trond Andresen
Bok Nynorsk 2022 · Lærebøker
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Utgitt
Bergen : Fagbokforlaget , 2022
Omfang
277 sider : illustrasjoner
Utgave
1. utgåve
Opplysninger
Trygg mat, bransje og arbeidsliv rettar seg mot elevar som går vg1 restaurant- og matfag eller eitt av dei tre programområda på vg2 bakar og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandlar trygg mat, bransje og arbeidsliv i desse læreplanane. Boka er delt i to delar; ein om trygg mat og ein om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevane skal ære i løpet av dei to åra på skolen. Stoffet er skrive i eit enkelt språk med mange relevante eksempel henta frå dei ulike yrka vg2-områda spring ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurar og fotografi. Både teoretiske og praktiske oppgåver er samla sist i kapitla. Fagomgrep er definert i margen, og kvart kapittel startar med ei kort oppsummering av det viktigaste innhaldet i kapitlet. Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukast saman med andre læremiddel frå Fagbokforlaget: vg1 restaurant og matfag vg2 kokk- og servitørfag vg2 baker- og konditor nettressurs vg2/3 Bakerboka vg2/3 Konditorboka
Emner
Sjanger
Besetning
Dewey
ISBN
9788211046024 : Nkr 639.00

Bibliotek som har denne