Naturleg : enkle matoppskrifter og jordnære gleder


Margit Dale & Frode Verpe
Bok Nynorsk 2022 · Kokebøker
Digital utgave: Søke-URL
Originaltittel
Utgitt
Bergen : Vigmostad Bjørke , 2022
Omfang
280 sider : illustrasjoner i farger
Opplysninger
Kortreiste råvarer og stolte tradisjoner er utgangspunkt for velsmakende måltider. Margit Dale er tradisjonsmatformidler fra Setesdal. I denne kokeboken setter hun kunnskapen om tradisjonelle dyrkningsmetoder inn i dagens kontekst hvor behovet for en bærekraftig tilnærming til matproduksjon har blitt viktigere enn noen gang. Boken følger årstidene med dyrking, høsting og tilberedning av egne råvarer. Dale vil med dette slå et slag for et kortreist og sesongbasert kosthold. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
9788241956744

Bibliotek som har denne