Tradisjonsmat


Tom Victor Gausdal ; fotografier av Lars Petter Pettersen ; illustrert av Mari Kanstad Johnsen
Bok Bokmål 2021 · Kokebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150)
Utgitt
Oslo : Forlaget Press , 2021
Omfang
255 sider : illustrasjoner
Opplysninger
Undertittel på omslaget: Maten jeg vokste opp med. - Du glemmer det aldri: den utrolig gode kjøttsuppa du fikk hos bestemor, den duftende eplekaka hos tante. Dette er maten du vokste opp med, og som du har lyst til å lage igjen. Men hvordan gjøre det riktig? I denne boka vender Tom Victor Gausdal tilbake til sin egen barndom for å utforske den norske tradisjonsmaten: kjøttkakene, lapskausen, fiskegratengen, ertesuppa, småkakene, rømmegrøten og hvetekringla. Resultatet er en varm, levende og personlig kokebok - og en nyttig, allsidig og inspirerende grunnbok i det norske kjøkkenet, skrevet av Norges kanskje fremste kokebokforfatter i dag.
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
9788232804306

Bibliotek som har denne