Tradisjonsmat : maten jeg vokste opp med


Tom Victor Gausdal ; foto av Lars Petter Pettersen ; illustrasjoner av Mari Kanstad Johnsen
Bok Bokmål 2021 · Kokebøker
Annen tittel
Medvirkende
Omfang
255 sider : illustrasjoner i farger
Opplysninger
I denne kokeboken søker mesterkokk Tom Viktor Gausdal seg tilbake til barndommens store smaksopplevelser. Oppmerksomheten er vendt bort fra franske sauser og eksotiske grønnsaker fra Asia, her er det norsk tradisjonsmat på solide og velsmakende lokale råvarer som gjelder. Klassikere som blant annet kjøttkaker, fiskegrateng, ertesuppe, rømmegrøt og hvetekringle blir løftet frem, og tilberedningsmetoder behørig beskrevet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
9788232804306 : Nkr 499.00

Bibliotek som har denne