Tradisjonsmat : maten jeg vokste opp med
Tom Victor Gausdal ; foto av Lars Petter Pettersen ; illustrasjoner av Mari Kanstad Johnsen
Bok Bokmål 2021 · Kokebøker
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Omfang | 255 sider : illustrasjoner i farger
|
Opplysninger | I denne kokeboken søker mesterkokk Tom Viktor Gausdal seg tilbake til barndommens store smaksopplevelser. Oppmerksomheten er vendt bort fra franske sauser og eksotiske grønnsaker fra Asia, her er det norsk tradisjonsmat på solide og velsmakende lokale råvarer som gjelder. Klassikere som blant annet kjøttkaker, fiskegrateng, ertesuppe, rømmegrøt og hvetekringle blir løftet frem, og tilberedningsmetoder behørig beskrevet. Omtalen er utarbeidet av BS.
|
Emner | |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 9788232804306 : Nkr 499.00
|