Mat fra Italia
· forord av Valentina Harris ; til norsk ved Liv Røsjø Sande ; [hovedredaktør: Linda Fraser ; illustrasjoner: Madeleine David ; fotografier: Karl Adamson ... [et al.]]
Bok Bokmål 1997 · Mat
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | Oslo : Bladkompaniet , 1997
|
Omfang | 64 s. : ill.
|
Opplysninger | Undertittel på omslaget: Fristende retter for familie og venner. - Boken inneholder 40 oppskrifter på italiensk mat. Her får leseren vite hvordan man lager klassikere som minestronesuppe, lasagne, pizza, tiramisu og zabaglione. Illustrert og med trinn-for-trinn forklaringer. Med stikkordregister.. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | |
Sjanger | Mat . - Kokebøker (Form)
|
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 8250937279(ib) : 148,00
|