Mat og helse 8-10 frå Cappelen Damm Grunnbok
Gunn Helene Arsky
Bok Norsk 2020 · Videregående skole
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Oslo : Cappelen Damm , 2020
|
Omfang | 270 s. : ill.
|
Utgave | 2. utg. Nynorsk[utg.]
|
Passer for | |
Opplysninger | Grunnboka har beskrivelser av redskap og teknikker du bruker på kjøkkenet og tekster og oppskrifter som gjør elevene kjent med egen og andres kultur. I tillegg har den bevisstgjørende tekster om miljø og klima, ulike typer kostråd og matsikkerhet. Til hvert kapittel er det øvingsoppgaver, refleksjonsoppgaver og praktiske oppgaver.. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | |
Sjanger | |
Besetning | 10. trinn . - 5. trinn . - 6. trinn . - 7. trinn . - 8. trinn . - 9. trinn . - Mat og helse 10. årstrinn . - Mat og helse 5. årstrinn . - Mat og helse 6. årstrinn . - Mat og helse 7. årstrinn . - Mat og helse 8. årstrinn . - Mat og helse 9. årstrinn
|
Dewey | |
ISBN | 8200361489
|
Mat og helse : kost- og ernæringslære
Astrid Løvik, Kari Sannerholt Melbostad, ...
Bok · Nynorsk · 1987
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Astrid Løvik, Kari Sannerholt Melbostad, ...
Bok · Nynorsk · 1987
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Mat og helse 8-10 frå Cappelen Damm Grunnbok
Gunn Helene Arsky, Cathrine Borchsenius, ...
Bok · Nynorsk · 2021
Gunn Helene Arsky, Cathrine Borchsenius, ...
Bok · Nynorsk · 2021