Kokeboka


Wenche Andersen og Elvy Karterudseter (red.) ; [oversettere: Dorthe Erichsen, Elvy Karterudseter og Tordis Bølgen] ; [bilder: Jan Bengtsson, Roland Persson]
Bok Bokmål 2017 · Lokal litteratur
Annen tittel
Medvirkende
Utgitt
[Oslo] : Cappelen Damm , 2017
Omfang
671 s. : kol. ill.
Opplysninger
1. norske utg.: Oslo : Cappelen, 2003 med tittel: Cappelens nye kokebok. - Originaltittel: Bonniers kokbok. - Basiskokeboka fra Cappelen med Wenche Andersen som redaktør, foreligger nå i ett nytt, mindre og praktisk format. Den prisbelønte kokeboka omfatter hele 1800 oppskrifter, på hverdagsmat, helgemat og festmat. Her får du oppskrifter på moderne retter og klassikere, internasjonale retter og norsk tradisjonsmat, og dessuten forslag til hele menyer når du skal arrangere fest. Og dessuten masse informasjon om råvarer og tips og råd til tilberedningen av dem. 18 kapitler som inspirerer til matlaging - egne inspirasjonsregistre til hverdagsmaten: oppskrifter basert på sesongens råvarer, raske oppskrifter, vegetariske retter og norske klassikere. Boka har også et eget stort kapittel om festmat, inndelt etter sesong med oppskrifter på alt fra fingermat til retter på buffeten. «God, omfangsrik, forteller mye om råvarene, har fine oppskrifter, en skikkelig basiskokebok for alle hjem.» Eyvind Hellstrøm, Annette Stiansen m.fl.
Emner
Kokebok
Kokebøker
Oppskrifter
Matlaging
kokebøker matlaging oppskrifter
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
978-82-02-36097-9

Bibliotek som har denne