Vilt a la carte : spennende klassiske og nye viltretter
[oversatt og tilrettelagt for norske forhold av Irene Inman Tjørve]
Bok Bokmål 2010
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Stenros, Manne (oversetter)
|
Utgitt | [Oslo] : Cappelen Damm faktum , 2010
|
Omfang | 160 s. : kol. ill.
|
Opplysninger | Originaltittel: Viltkokboken. - Har innholdsfortegnelse, register. - Kokeboken inneholder oppskrifter på mat du kan lage av hare og kanin, rådyr og hjort, elg og rein, bjørn, villsvin og bever samt de forskjellige fuglene det er vanlig å jakte på. Bakerst i boken er det et eget kapittel med oppskrifter på tilbehør. Innledningskapittelet forteller hvordan du behandler viltkjøttet.
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 9789525290127(h.) : Nkr 378.00
|