Trines kokebok for unge kokker : etter skoletid, middager, fredagskos, kaker og søte saker


Trine Sandberg
Bok Bokmål 2021 · Matlaging
Originaltittel
Medvirkende
Johannessen, Sara (fotogr.)
Utgitt
Oslo : Cappelen Damm , 2021
Omfang
239 sider : illustrasjoner i farger
Utgave
1. utgave
Passer for
Opplysninger
Matblogger Trine Sandberg oppfordrer ungdommer til å bruke mer tid på å lage mat til seg selv og familien. I boka er det samlet 65 populære oppskrifter som er inndelt i fire store kapitler. I Etter skoletid finner man toast, wraps, salater og annet man har lyst på etter en lang skoledag. Restene kan legges i matpakka eller spises på trening. Middagskapitlet inneholder mat som kebab, kyllingklubber, lakseburger, pasta og one-pot. Kapitlet Fredagskos inneholder blant annet fredagstaco og pizza, men også sunnere alternativer som sommerruller og sushisalat. Kakekapitlet har oppskrifter på populære kaker med frukt og bær, milkshakes, hjemmelaget kjeks og nutellasnurrer, for å nevne noe. Kokebok for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.. - Alder: 9-16 år
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-02-71639-4(innbundet) : Nkr 399.00

Bibliotek som har denne