Trines kokebok for unge kokker : etter skoletid, middager, fredagskos, kaker og søte saker
Trine Sandberg
Bok Bokmål 2021 · Matlaging
Originaltittel | |
---|---|
Medvirkende | Johannessen, Sara (fotogr.)
|
Utgitt | Oslo : Cappelen Damm , 2021
|
Omfang | 239 sider : illustrasjoner i farger
|
Utgave | 1. utgave
|
Passer for | |
Opplysninger | Matblogger Trine Sandberg oppfordrer ungdommer til å bruke mer tid på å lage mat til seg selv og familien. I boka er det samlet 65 populære oppskrifter som er inndelt i fire store kapitler. I Etter skoletid finner man toast, wraps, salater og annet man har lyst på etter en lang skoledag. Restene kan legges i matpakka eller spises på trening. Middagskapitlet inneholder mat som kebab, kyllingklubber, lakseburger, pasta og one-pot. Kapitlet Fredagskos inneholder blant annet fredagstaco og pizza, men også sunnere alternativer som sommerruller og sushisalat. Kakekapitlet har oppskrifter på populære kaker med frukt og bær, milkshakes, hjemmelaget kjeks og nutellasnurrer, for å nevne noe. Kokebok for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.. - Alder: 9-16 år
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | Barn fag 641.5 S . - q641.5 S . - u.q 641.5 S . - uq 641.512 San . - 641.5 . - 641.512 . - 641.5123 . - Barn fag - Mat og drikke 641.5123 SAN . - Barn fakta 641.5 S . - 641.51
|
ISBN | 978-82-02-71639-4(innbundet) : Nkr 399.00
|