Røyk og rak, tørk og grav : salting, speking, hermetisering
Helge Hagen
Bok Bokmål 2021 · Kokebok
Digital utgave: Søke-URL
Originaltittel | |
---|---|
Omfang | 263 sider : illustrasjoner
|
Utgave | 3. utgave
|
Emner | Konservering av matvarer
Fiskeretter Graving Hermetisering Vis mer... Kokebøker
Matlaging Matvarer - Konservering Oppskrifter Raking Røyking (Mat) Røyking (matkonservering) Salting Speking Tørking (matvarer) Tørking Tørking(hjemmekonservering) Mat Røyking av matvarer Røyking Røyking(hjemmekonservering) Mat(hjemmekonservering) Matvarer(husstell) - Konservering Konservering Mat((NO-OsBA)1135979) |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 9788241955600 : Nkr 399.00
|