Rök : allt om maten, smaken & metoden


Johan Åkerberg ; foto: Isabelle Hesselberg
Bok Svensk 2015 · Kokebok
Medvirkende
Utgitt
Stockholm : Norstedts , 2015
Omfang
187 s. : kol. ill.
Opplysninger
Har register. - Kokk Johan Åkerberg tar oss med inn i røyktåken og lærer bort den gamle teknikken som har blitt trendy igjen. Hvordan røyker du din egen mat? Og hvorfor skal du egentlig gjøre det? Kan du til og med bygge ditt egen røkeri? Kan du røyke mat hjemme i leiligheten? Holder maten veldig lenge hvis du røyker den? Dette er langsom matlaging, preget av aromaer og smak fra flis og grener: eple, hickory, gran - avhengig av ditt ønske om å eksperimentere. Enkle oppskrifter fra hele verden gir maten en ekstra dimensjon. Kjøtt, fisk, grønnsaker, sauser, smør og andre godbiter - alt kan røykes.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-91-1-306533-5(ib.) : Nkr 274.00

Bibliotek som har denne