Barnas brødbakebok = : The childrens's book of baking bread
Abigail Wheatley og Sam Baer ; designet av Helen Edmonds, Holly Lamont og Anna Gould ; illustrert av Francesca Carabelli ; foto av Howard Allman ; oppskrifter og baking av Catherine Atkinson og Dagmar Vesely ; ernæringsråd av Alison McLaughlin ; oversatt av Bente-Lill og Terje Øygard
Bok Bokmål 2016 · Kokebok
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Allman, Howard (fotograf)
Atkinson, Catherine (medarbeider) Baer, Sam ( medforfatter ) Carabelli, Francesca (illustratør) Vis mer... Vesely, Dagmar (medarbeider)
Wheatley, Abigail (forfatter) Øygard, Bente-Lill (oversetter) Øygard, Terje (oversetter) |
Utgitt | [Oslo] : Spektrum , 2016
|
Omfang | 64 s. : kol. ill.
|
Passer for | |
Opplysninger | Originaltittel: The childrens's book of baking bread. - Har register. - I denne bakeboka lærer man de grunnleggende tingene om baking, og oppskriftene er presentert på en enkel måte. Gjør man det som står i oppskriften, så blir også resultatet vellykket. Det skal være lett å få suksess, og resultatet skal være både godt og fristende. Boka er gjennomillustrert og viser trinn for trinn hvordan man tilbereder de forskjellige bakverkene. Her er oppskrifter på brød, rundstykker, boller, brødpinner, pretzler og kringler. Bakebok for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.. - Alder: 9-16 år
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-316-1019-9 : Nkr 99.00
|