Alt asiatisk : enkelt, raskt og godt


Elisabeth Le
Bok Bokmål 2021 · Fagbøker
Originaltittel
Medvirkende
Utgitt
Oslo : Aschehoug , 2021
Omfang
190 sider : illustrasjoner i farger
Opplysninger
Elisabeth Le åpner døren til sørøst-asiatisk matlaging, og viser hvordan man kan diske opp med velsmakende retter fra eget kjøkken. Her kan man gi seg i kast med klassikere som den thailandske suppen tom kha gai, amerikansk-kinesiske chop suey og vårruller. Boken byr også på muligheten til å lage dumplings, bao buns og den vietnamesiske klassikeren báhn mì, og mye mer. Le tar med enkle instruksjoner leseren gjennom oppskriftene, og viser frem det asiatiske kjøkkenets basisingredienser, slik at man kan handle riktige grønnsaker, krydder og tørrvarer. Alle ingrediensene er mulig å få i norske matforretninger. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
978-82-03-36600-0(innbundet) : Nkr 399.00

Bibliotek som har denne