Spis, tren, spis : stjernekokkens smarte oppskrifter som ikke bare smaker godt, men bidrar til maks treningseffekt
Jonas Lundgren ; [foto: Simon Bajada]
Bok Bokmål 2017 · Kokebøker
Medvirkende | Bajada, Simon (fotogr.)
|
---|---|
Utgitt | Oslo : Gursli Berg forl. , cop. 2017
|
Omfang | 197 s. : kol. ill.
|
Opplysninger | Hva skal du spise før, under og etter trening? For stjernekokk Jonas Lundgren er det to ting som gjelder: Maten må være næringsrik og sunn, og den må smake godt. Og oppskriftene i denne boken holder det han lover. I tillegg får du tips som gjør det enkelt for deg å planlegge måltider og trening i en travel hverdag. Jonas Lundgren er profesjonell kokk og har arbeidet i mange topp- restauranter rundt om i verden, blant annet som kjøkkensjef under Eyvind Hellstrøm på Bagatelle i Oslo. Han tok sølv i Bocuse d''Or i 2009 og er kjent fra TV 2-programmet «Norges grillmester», der han var dommer. Lundgren er også personlig trener og har stor interesse for trening og sunn mat. «Følger man Jonas'' budskap, er det mulig å spise naturlig, enkelt og velsmakende, og samtidig trene hardt uten å pøse på med kunstige proteiner og energidrikker. Med denne boken som veiviser, blir maten ren glede for kropp og sinn.» EYVIND HELLSTRØM
|
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-93311-28-7(ib.)
|