Julehøgtid : den beste maten og dei gode tradisjonane


Arne Brimi, Arne Hjeltnes ; foto: Mette Møller
Bok Nynorsk 2020 · Kokebøker
Medvirkende
Hjeltnes, Arne (medforf.)
Utgitt
Oslo : Kagge forlag , [2020]
Omfang
220 sider : illustrasjoner
Opplysninger
Arne Brimi og Arne Hjeltnes har endeleg laga den store juleboka dei alltid har ønskt seg. I "Julehøgtid" kjem du i julestemning og får Arne Brimis eigne oppskrifter på juleklassikarane vi elskar, frå advent gjennom jula til nyttår. Boka er delt inn i fire hovuddelar: Førjulstid og førebuingar til julehøgtida, Sjølvaste julekvelden, Romjulsdrøm, og Den store nyttårsmiddagen. Her finn du alt frå lutefisk, torsk, ribbe, pinnekjøt, medisterpølser, smalahovud og reinsdyrsteik, lammerull, sildevariantar, rakfisk og sylte laga frå botnen av, til romjulstapas av julematrestar, dessertar som moltekrem og karamellpudding, øl og dram og drinkar, lefser og kva for 7 kakeslag du berre må bake. Her finn du alt du treng i samband med julehøgtida -- ei kokebok som vil vere til glede og inspirasjon år etter år.
Emner
Sjanger
Dewey
641.5 . - 641.5686 (hovednummer)
ISBN
978-82-489-2611-5(innbundet) : Nkr 449.00

Bibliotek som har denne