Glad av mat : enkle, rene råvarer - stabilt blodsukker


Gunhild Lovise Maudal ; Michael Butler, kokk ; Elisabeth Tønnesen, fotograf ; Garry Thomsom, design
Bok Bokmål 2020 · Kokebøker
Medvirkende
Butler, Michael (medarbeider)
Tønnesen, Elisabeth (fotogr.)
Utgitt
Ålgård : Dreyer bok , [2020]
Omfang
163 sider : illustrasjoner
Utgave
3. utgave
Opplysninger
1. utgave Sandnes : Commentum, 2011. - Glad av mat ble skapt for mange år siden, da jeg begynte å utforske hva som skjer med kroppen når jeg velger mat fra naturen som ikke er klusset med, altså råvarer. Jeg ble så fornøyd at det fortsatte jeg med. Datteren min, som da var sju år, la godt merke til at jeg ble gladere. Så da ble det naturlig å kalle den første kokeboka Glad av mat. Det er etter hvert blitt en serie kokebøker, kurs og foredrag med mat laget av rene, enkle råvarer. Glad av mat kokebokteamet består av Michael som er kokk, Elisabeth som er fotograf, Garry som er grafisk designer og jeg som skriver og trekker i trådene. Vi fire lager kokebøker sammen først og fremst fordi vi elsker å gjøre det. Denne boka kom ut første gang i 2011. Dette er en revidert utgave der noe er tatt bort, noe lagt til. Boka er ment som inspirasjon til deg som har lyst til å lage maten selv på en enkel måte.
Emner
Sjanger
Dewey
641.5 . - 641.563 (hovednummer)
ISBN
978-82-93715-19-1 (innbundet)
Hylleplass
641.5 M

Bibliotek som har denne