Norsk mat : tradisjoner og gamle matretter
Bok Bokmål 1992 · Kokebøker (Form)
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | Gram, Kirsten (illustratør)
|
---|---|
Utgitt | [Oslo] : Landbruksforlaget , cop. 1992
|
Omfang | 249 s. : ill.
|
Utgave | [Ny utg.]
|
Opplysninger | Opplagshistorikk: 2. oppl. 1994. - Redigert av Olga Ambjørnrud ... [et al.].. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Historie
Norge Polititroppene Spesialiteter Vis mer... Drikkeskikker
Kokebøker Kosthald Kulturhistorie - Mat Kulturhistorie Matlaging - Norge Matlaging - Norge - Historie Matoppskrifter Matvarer og matlaging Nasjonalrettar Nasjonalretter Noreg Norsk mat Oppskrifter Spise- og drikkeskikker - Norge Spising og drikking Spising og drikking(skikker) Tradisjoner Mattradisjoner Mat Ete- og drikkeskikkar - Noreg Spiseskikker Matlaging((NO-OsBA)1118394) - Norge Matretter Selskapsretter Mattradisjoner((NO-TrBIB)HUME04904) Drikke- og spiseskikker kokebøker matstell matskikker matlaging kulturhistorie norge norsk mat spise- drikkeskikker mattradisjoner heimkunnskap |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 82-529-1477-2(ib.) : Nkr 290.00
|