Frankrike : franske spesialiteter
Redaktør: André Dominé ; Illustratør: Günter Beer ; Oversetter: Pia Strømstad
Bok Bokmål 2008 · Kokebøker
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | Oslo : Spektrum , 2008
|
Omfang | 467 s. : ill.
|
Opplysninger | Originaltittel: Französische Spezialitäten. - Ikke noe annet land i verden er så rikt på gastronomiske spesialiteter som Frankrike. På grunn av geografiske, klimatiske og historiske forhold kan vi dele Frankrike inn i tolv gastronomiske provinser, som alle beskrives i denne boken. Den kan leses som en oppdagelsesreise til det franske kjøkken og franske matskikker, og tar for seg de ulike regionenes egenart og tradisjon.
|
Emner | |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-7822-578-3(ib.) : Nkr 299.00
|