Julemat
Ingrid Espelid Hovig · [foto Bengt Wilson]
Bok Bokmål 2006 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | Wilson, Bengt, (medarbeider)
|
---|---|
Utgitt | [Oslo] : Gyldendal , 2006
|
Omfang | 120 s. : ill.
|
Utgave | 2. utg.
|
Opplysninger | 1. utg. Oslo : Gyldendal fakta, 1997. - Har innholdsfortegnelse, register. - Ingrid Espelid Hovig gir deg oppskrifter på de tradisjonsrike julerettene, -kakene og brødene, sammen med noen retter som er kommet til i senere tid. Først i boken presenteres oppskriftene på kransekake, engelsk fruktkake, pepperkakehus og julens småkaker, etterfulgt av oppskrifter på brød, lefser og flatbrød. De tradisjonsrike fiske-, kjøtt-, koldtbord- og dessertoppskriftene presenteres i egne kapitler. Bakerst finnes julegodterier og gløggoppskrifter.
|
Emner | Hotell/næring-fag
Jul : Matlaging Jula Julemat Vis mer... Kokebok
Kokebøker Matlaging julemat matlaging kaker kokeb°ker kokebok julekaker Jul Mattradisjoner Julemat(matlaging) Oppskrifter Jul((NO-TrBIB)HUME08619) Mattradisjoner((NO-TrBIB)HUME04904) julemat matlaging kaker kokebøker kokebok julekaker |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 82-05-36474-5(ib.) : Nkr 149.00. - 978-82-05-36474-5
|
Julemat
Ingrid Espelid Hovig ; [foto: Bengt Wilso...
Bok · Norsk · 1997
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Ingrid Espelid Hovig ; [foto: Bengt Wilso...
Bok · Norsk · 1997
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL