Smaken av Asker : tradisjonsmat fra Hurum, Røyken og Asker
redaksjonen: Terje Martinsen [og ni andre] ; Wenche Myhre - fotograf
Bok Bokmål 2019 · Kokebøker
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | [Asker] : Asker kommune , [2019]
|
Omfang | 167 sider : illustrasjoner
|
Utgave | 1. utgave
|
Opplysninger | Smaken av Asker - tradisjonsmat fra Hurum, Røyken og Asker, er en lokalhistorisk kokebok som kommer ut i god tid før kommunesammenslåingen 1. januar 2020. Bak kokeboka står historielagene, bygdekvinnelagene og innbyggertorgene i de tre kommunene som skal bli til én. I kokeboka finner du 111 lokale oppskrifter og like mange historier bak matoppskriftene. Alle rettene er avbildet.
|
Emner | |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | 641.59482 (hovednummer)
|
ISBN | 978-82-99065-13-9 (innbundet)
|
Hylleplass | 641.59482 S
|