Smaken av Asker : tradisjonsmat fra Hurum, Røyken og Asker


redaksjonen: Terje Martinsen [og ni andre] ; Wenche Myhre - fotograf
Bok Bokmål 2019 · Kokebøker
Medvirkende
Martinsen, Terje (redaktør)
Myhre, Wenche (fotogr.)
Utgitt
[Asker] : Asker kommune , [2019]
Omfang
167 sider : illustrasjoner
Utgave
1. utgave
Opplysninger
Smaken av Asker - tradisjonsmat fra Hurum, Røyken og Asker, er en lokalhistorisk kokebok som kommer ut i god tid før kommunesammenslåingen 1. januar 2020. Bak kokeboka står historielagene, bygdekvinnelagene og innbyggertorgene i de tre kommunene som skal bli til én. I kokeboka finner du 111 lokale oppskrifter og like mange historier bak matoppskriftene. Alle rettene er avbildet.
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Asker . - Hurum . - Røyken
Dewey
641.59482 (hovednummer)
ISBN
978-82-99065-13-9 (innbundet)
Hylleplass
641.59482 S

Bibliotek som har denne