Øl & mat hånd i hånd


Thomas Horne, Colin Eick, Eivind Stoud Platou
Bok Bokmål 2014 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Eick, Colin (fotogr.)
Platou, Eivind Stoud (medarbeider)
Utgitt
Oslo : Kagge , cop. 2014
Omfang
173 s. : ill.
Opplysninger
Har innholdsfortegnelse, register. - Her presenteres de 27 vanligste øltypene med forslag til matretter som passer til dem. Hver enkelt øltype har en detaljert beskrivelse av smak og farge med mer. Her finner du øl- og matkombinasjoner som belgisk wit og moules frites, bitter og fish and chips, og mer utradisjonelle varianter som IPA og gulrotkake. Forslagene spenner fra enkel fredagskos til festmat for større selskaper. Flere registre gjør det enkelt å finne frem i boken. Forfatterne har tidligere gitt ut boken "Ølbrygging fra hånd til munn".
Emner
Sjanger
Dewey
q 641.23 Hor . - 641.54 . - 641.2 . - 641.23 . - 641.873 . - 641.5 . - 641.66
ISBN
978-82-489-1484-6(ib.) : Nkr 399.00

Bibliotek som har denne