Grønnsaker : retter og råvarer
Christine Ingram
Bok Bokmål 2000 · Kokebøker
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Langballe, Kjersti (oversetter)
|
Utgitt | Oslo : Cappelen , 2000
|
Omfang | 255 s. : Illustrert
|
Utgave | 1. utg., 1. oppl.
|
Opplysninger | for Ingram, Christine. - Første del av boken gir en beskrivelser av grønnsakene i tekst og med fargefotos slik at de lett kan identifiseres. I andre halvdel av boken finner du oppskrifter, både på vegetariske og ikke-vegetariske retter. Boka tar for seg de velkjente sortene og de mer uvanlige grønnsakene som er å få i dag. Du får du tips om hvordan du kan gjøre raffinerte vrier på klassiske grønnsakretter som asparges med estragonhollandaise eller fransk løksupppe, og hvordan du kan skape nye smakskombinasjoner, som gulrot- og koriandersuppe, lasagne med brokkoli og kylling, aspargesbønner med bacon og fløte og rosenkålgrateng. Med register.
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 82-02-18650-1. - 978-82-02-18650-0
|