Matgleder : Moderne matlaging - trinn for trinn
Tilrettelagt av Gastronomisk Institutt ; oversatt av Wenche Tømt, Borghild Fiskå, Nina Lødrup, Dorthe Erichsen Oftedal og Kari W. Ulrichsen ; Red: Anne Willan
Bok Bokmål 1996 · Hus&Heim
Medvirkende | Willan, Anne (redaktør)
|
---|---|
Utgitt | [Oslo] : N.W. Damm & Søn as./Teknologisk Forlag , 1996
|
Omfang | 8 b. à 126/127 s. : Ill
|
Opplysninger | 1. Fiskeretter 82-512-0476-3 ; kr. 268.-. - 2. Supper 82-512-0477-1 ; kr. 268.-. - 3. Kjøttretter 82-512-0479-8 ; kr. 268.-. - 4. Desserter 82-512-0480-1 ; kr. 268.-. - 5. Salater 82-512-0482-8 ; kr. 268.-. - 6. Pastaretter 82-512-0483-6 ; kr. 268.-. - 7. Kyllingretter 82-512-0484-4 ; kr. 268.-. - 8. Gryteretter 82-512-0485-2 ; kr. 268.-
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 82-512-0502-6(ib.) : kr.1512.-
|