Mat og medisin : lærebok i generell og klinisk ernæring
Rune Blomhoff
Bok Bokmål 2019
Medvirkende | Drevon, Christian A. (forf.)
|
---|---|
Utgitt | Oslo : Cappelen Damm akademisk , 2019
|
Utgave | 7. utg.
|
Opplysninger | Mat og medisin - Lærebok i generell og klinisk medisin gir oppdatert kunnskap om sammenhengen mellom kosthold, ernæring og helse. Riktig sammensatt ernæring er avgjørende for menneskets vekst, utvikling og trivsel og en viktig faktor for å forebygge sykdom. I boken er det lagt vekt på å forklare mekanismer for hvordan næringsstoffer utøver sine biologiske effekter. Matens betydning for forebygging av sykdom har en viktig plass i moderne medisin. Boken er skrevet for studenter innen ernæring, medisin, tannmedisin, idrett, fysioterapi og sykepleie.
|
Emner | |
ISBN | 978-82-02-64390-4 (ib.)
|