Gris - helt enkelt


Endre Gabrielsen ; fotograf: Mette Randem
Bok Bokmål 2006 · Hus&Heim
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Randem, Mette (fotogr.)
Utgitt
Oslo : Boksenteret , cop. 2006
Omfang
87 s. : ill.
Opplysninger
"Kapitlet 'Når maten bestemmer' er skrevet av Knut-Espen Misje" - Kolofonen. - Har innholdsfortegnelse. - Boken inneholder en rekke oppskrifter der gris er hovedingrediens. I tillegg formidler boken de viktigste basiskunnskapene om hvordan gris bør tilberedes. Forfatteren gir de grunnleggende rådene om behandling av råvarene, og om kniver, kjeler og annet nødvendig utstyr for å tilberede gris. Forfatteren gir dessuten en gjennomgang av viktige teknikker når grisen skal tilberedes.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
82-7683-420-5(ib.) : Nkr 224.00

Bibliotek som har denne