Kylling - helt enkelt
Fredrik Hald ; fotograf [hovedsakelig]: Mette Randem
Bok Bokmål 2006
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | Randem, Mette (fotogr.)
|
---|---|
Utgitt | Oslo : Boksenteret , 2006
|
Omfang | 88 s. : ill.
|
Opplysninger | Boken inneholder en rekke oppskrifter der kylling er hovedingrediens. I tillegg formidler boken de viktigste basiskunnskapene om hvordan kylling bør tilberedes. Forfatteren gir de grunnleggende rådene om behandling av råvarene, og om kniver, kjeler og annet nødvendig utstyr for å tilberede kylling. Forfatteren gir dessuten en gjennomgang av viktige teknikker når kyllingen skal tilberedes. Foto: Mette Randem.
|
Emner | Kjøtt
Kylling Fisk - Matlaging Kyllingretter Vis mer... Lakseretter
Matlaging Matlaging - Kylling Ørretretter Kyllingretter(matlaging) kylling matlaging kokebøker |
Dewey | |
ISBN | 82-7683-419-1(ib.) : Nkr 224.00
|