Bransjelære


Helge Helmersen
Bok Bokmål 2000 · Videregående skole
Les boka på nett
Annen tittel
Utgitt
Oslo : Yrkeslitteratur , 2000
Omfang
184 s. : ill.
Utgave
Bokmål[utg.], 2. utg.
Opplysninger
Over tittelen: Hotell- og næringsmiddelfag. - Boka omhandler baker- og konditorfagene, fiskeindustrifagene, kjøttfagene, kokkfagene, servitørfagene og industriell næringsmiddelproduksjon. Boka tar også for seg rammevilkår, markeder, organisasjoner og lover og forskrifter. Har stikkordregister.
Emner
Sjanger
Dewey
640 . - lærebok . - 338.47647 . - 641.1 . - 647 . - 664 . - 338.47664
ISBN
82-584-0456-3(h) : 240.00

Andre utgaver/formater

Bransjelære
Helge Helmersen ; [nynorsk omsetjing: Per...

Bok · Nynorsk · 1997
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL

Bibliotek som har denne