Bransjelære
Helge Helmersen
Bok Bokmål 2000 · Videregående skole
Les boka på nett
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Oslo : Yrkeslitteratur , 2000
|
Omfang | 184 s. : ill.
|
Utgave | Bokmål[utg.], 2. utg.
|
Opplysninger | Over tittelen: Hotell- og næringsmiddelfag. - Boka omhandler baker- og konditorfagene, fiskeindustrifagene, kjøttfagene, kokkfagene, servitørfagene og industriell næringsmiddelproduksjon. Boka tar også for seg rammevilkår, markeder, organisasjoner og lover og forskrifter. Har stikkordregister.
|
Emner | HOTELLDRIFT
Kokebøker Lærebok Matlaging Vis mer... Matvarebransjen
Storhusholdninger :produksjon :sosialøkonomi Yrkesfag Bransjelære Bransjeorganisasjoner Hotell- og næringsmiddelfag - Lærebøker Hotell- og pensjonatnæring - lærebøker Hotellfag Næringsmiddelfag Næringsmiddelindustri(produksjon) (sosialøkonomi) Hotell- og pensjonatnæring(produksjon) (sosialøkonomi) Næringsmiddelindustri - lærebøker Storhusholdninger bransjelære lærebøker videregående skole hotellfag næringsmiddelfag |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 82-584-0456-3(h) : 240.00
|
Bransjelære
Helge Helmersen ; [nynorsk omsetjing: Per...
Bok · Nynorsk · 1997
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Helge Helmersen ; [nynorsk omsetjing: Per...
Bok · Nynorsk · 1997
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL