Kjøkkenhygiene
Marit Haugli ... [et al]
Bok Bokmål 1995
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | Oslo : Yrkeslitteratur , c1995
|
---|---|
Omfang | 160 s. : ill.
|
Opplysninger | Over tittelen: Kokkfag og servitørfag. - Temaene hygiene og mikrobiologi hører nøye sammen med arbeidsmetoder og holdninger i fagene. God hygiene kan redusere problemer med uønskede mikroorganismer, og det sikrer god kvalitet på de produktene som leveres. Boka er både teoretisk og praktisk orientert. Har begrepsforklaringer, litteraturliste og stikkordregister.
|
Emner | Arbeidshygiene
BAKTERIER(MIKROBIOLOGI) Hygiene Kjøkken - Lærebøker Vis mer... Kjøkkenhygiene
Kokkfag MATLAGING - STORHUSHOLDNINGER MIKROORGANISMER Matvarer - Konservering NÆRINGSMIDDEL Offentlig hygiene RENSLIGHET(HELSELÆRE OG HELSERØKT) Servitørfag kjøkkenhygiene hygiene kokk servitørfaget næringsmidler mikrobiologi lærebøker videregående skole kokkefag |
Dewey | |
ISBN | 8258402404(h) : 250,00
|