Kjøkkenhygiene
Marit Haugli ... [et al]
Bok Bokmål 2000
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Aas, Jan ( forfatter )
Børresen, Leif (forfatter) Haugli,Marit (forfatter) Larsen, Johs. (forfatter) Mårteig, Thor (forfatter) |
Utgitt | Oslo : Yrkeslitteratur , 2000
|
Omfang | 163 s. : ill.
|
Utgave | 2. utg.
|
Opplysninger | Over tittelen: Kokkfag og servitørfag. - Temaene hygiene og mikrobiologi hører nøye sammen med arbeidsmetoder og holdninger i fagene. God hygiene kan redusere problemer med uønskede mikroorganismer, og det sikrer god kvalitet på de produktene som leveres. Boka er både teoretisk og praktisk orientert.Har begrepsforklaringer,litteraturliste og stikkordregister.
|
Emner | Kjøkken
Arbeidshygiene BAKTERIER(MIKROBIOLOGI) Heimkunnskap Vis mer... Kokk- og servitørfag
Kokkefag Servitørfag MATLAGING - STORHUSHOLDNINGER Mat og helse Matvarer - helsefare - næringsmiddelkontroll Næringsmiddel Pensumbøker RENSLIGHET(HELSELÆRE OG HELSERØKT) Storhusholdning Vannforurensing Næringsmiddelkontroll Bakterier Hygiene Kjøkkenhygiene Kokkfag - Lærebøker Konservering Mikrobiologi Mikroorganismer Næringsmiddelhygiene Offentlig hygiene - Lærebøker Personlig hygiene Produksjonshygiene Servitørfag - Lærebøker Skadedyr Smitte kjøkkenhygiene offentlig arbeidshygiene kjøkken kokker servitører hygiene kokkfaget servitørfaget næringsmiddelhygienemikrobiologi matforgiftning matinfeksjoner konservering næringsmiddelkonservering storkjøkken lærebøker videregående skole |
Dewey | |
ISBN | 82-584-0440-7(h) : 300.00
|
Kjøkkenhygiene
Marit Haugli ... [et al.]
Bok · Bokmål · 1997
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Marit Haugli ... [et al.]
Bok · Bokmål · 1997
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL