Kjøkkenhygiene


Marit Haugli ... [et al]
Bok Bokmål 2000
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Aas, Jan ( forfatter )
Børresen, Leif (forfatter)
Haugli,Marit (forfatter)
Larsen, Johs. (forfatter)
Mårteig, Thor (forfatter)
Utgitt
Oslo : Yrkeslitteratur , 2000
Omfang
163 s. : ill.
Utgave
2. utg.
Opplysninger
Over tittelen: Kokkfag og servitørfag. - Temaene hygiene og mikrobiologi hører nøye sammen med arbeidsmetoder og holdninger i fagene. God hygiene kan redusere problemer med uønskede mikroorganismer, og det sikrer god kvalitet på de produktene som leveres. Boka er både teoretisk og praktisk orientert.Har begrepsforklaringer,litteraturliste og stikkordregister.
Emner
Kjøkken
Arbeidshygiene
BAKTERIER(MIKROBIOLOGI)
Heimkunnskap
Vis mer...
Dewey
643 . - Skolekjøkken . - 003.1962 . - 613 . - 613.62 . - 614.4 . - 641.5 . - 647.9 . - 363.192 . - 614
ISBN
82-584-0440-7(h) : 300.00

Andre utgaver/formater

Kjøkkenhygiene
Haugli ... [et al.]

Lydbok på kassett · Bokmål · 2000
Kjøkkenhygiene
Marit Haugli ... [et al.]

Bok · Bokmål · 1997
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL

Bibliotek som har denne