Menyplanlegging
Eduard Fasler ; [omsett til nynorsk av Arnt Løftingsmo]
Bok Norsk 1990 · Lærebok
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | Olsen, Poul Asger (illustratør)
|
---|---|
Utgitt | Oslo : Universitetsforlaget , 1990
|
Omfang | 116 s. : ill.
|
Utgave | Nynorsk[utg.]
|
Opplysninger | Litteraturhenvisninger s. 114. - En kortfattet og grunnleggende veileder i menyarbeid for elever ved alle kurstrinn innen opplæring i kokk- og servitørfag. Måltidsarter - Oppskrifter og kalkulasjon - Drikkevarer - Norsk mat - Koldtbord - Spesialmenyer - Andre menyer. Dessuten Faglitteratur, Geografiske betegnelser, Berømte personligheter, Eksamensoppgaver. Boka har mange praktiske oppgaver.. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 82-00-03611-1(h) : 145.00
|