Menyplanlegging


Eduard Fasler ; [omsett til nynorsk av Arnt Løftingsmo]
Bok Norsk 1990 · Lærebok
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Olsen, Poul Asger (illustratør)
Utgitt
Oslo : Universitetsforlaget , 1990
Omfang
116 s. : ill.
Utgave
Nynorsk[utg.]
Opplysninger
Litteraturhenvisninger s. 114. - En kortfattet og grunnleggende veileder i menyarbeid for elever ved alle kurstrinn innen opplæring i kokk- og servitørfag. Måltidsarter - Oppskrifter og kalkulasjon - Drikkevarer - Norsk mat - Koldtbord - Spesialmenyer - Andre menyer. Dessuten Faglitteratur, Geografiske betegnelser, Berømte personligheter, Eksamensoppgaver. Boka har mange praktiske oppgaver.. - Elektronisk reproduksjon
Emner
Sjanger
Dewey
642
ISBN
82-00-03611-1(h) : 145.00

Bibliotek som har denne