Hvalkjøtt - til hverdags og fest = : Kokebok Hvalkjøtt til hverdags og fest
Roy Magne Berglund, Stian Haugnes og Remi M.J. Eilertsen
Bok Bokmål 2007
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Berglund, Roy Magne (medforf.)
Eilertsen, Remi M.J. (fotogr.) Haugnes, Stian (medforf.) Rishaug, Geir (medforf.) |
Utgitt | Lofoten : Aurora Borealis Multimedia , 2007
|
Omfang | 60 s. : ill.
|
Opplysninger | Over tittelen: Kokebok. - Kokkene Roy Magne Berglund, Stian Haugnes og fotograf Remi M.J. Eilertsen tar i denne boken for seg hvalkjøtt og dets mange og spennende muligheter. Målet var å lage en bok som skulle være både lærerik, brukervennlig og visuell interessant. Boken gir i tillegg tl å være en idéskaper rundt tilberedning av hvalkjøtt, også ideer og tips til anretning. Hval er som kjent en råvare med lite fett og lite karbohydrater. Vi ønsker å vise flere nye måter som denne tradisjonelle råvaren kan brukes på.
|
Emner | |
Dewey | 641.594843 . - 641.66
|