Hvalkjøtt - til hverdags og fest = : Kokebok Hvalkjøtt til hverdags og fest


Roy Magne Berglund, Stian Haugnes og Remi M.J. Eilertsen
Bok Bokmål 2007
Annen tittel
Medvirkende
Berglund, Roy Magne (medforf.)
Eilertsen, Remi M.J. (fotogr.)
Haugnes, Stian (medforf.)
Rishaug, Geir (medforf.)
Utgitt
Lofoten : Aurora Borealis Multimedia , 2007
Omfang
60 s. : ill.
Opplysninger
Over tittelen: Kokebok. - Kokkene Roy Magne Berglund, Stian Haugnes og fotograf Remi M.J. Eilertsen tar i denne boken for seg hvalkjøtt og dets mange og spennende muligheter. Målet var å lage en bok som skulle være både lærerik, brukervennlig og visuell interessant. Boken gir i tillegg tl å være en idéskaper rundt tilberedning av hvalkjøtt, også ideer og tips til anretning. Hval er som kjent en råvare med lite fett og lite karbohydrater. Vi ønsker å vise flere nye måter som denne tradisjonelle råvaren kan brukes på.
Emner
Dewey

Bibliotek som har denne