Gjærbakst for alle


Marit Røttingsnes Westlie · Fru Timian Marit Røttingsnes Westlie ; foto: Øystein Westlie
Bok Bokmål 2018 · Kokebøker
Medvirkende
Westlie, Øystein (fotogr.)
Utgitt
Oslo : Cappelen Damm , 2018
Omfang
165 s. : kol. ill.
Opplysninger
Gjærbaksten alle elsker - bak den selv! Den populære matbloggeren Fru Timian byr på verdens beste duft i huset, himmelske boller med melis, brødblingser som er så ferske at smøret smelter. Klassiske skolebrød og prinsessekake, nydelig kringle og babka med sjokolade- og mandelfyll. Italiensk pizza med boblende mozzarella og urtebrød med cherrytomater. Og mye mer av alt det gode vi kan lage av gjærbakst til enhver anledning, liten eller stor. Forfatteren forklarer grundig hvordan du blander, elter, hever og steker slik at du får den aller beste og luftigste baksten. Trinn for trinn-bilder viser fremgangsmåte for boller og brød du kan imponere gjestene dine med - for eksempel lubne kardemommeknuter med melisdryss og fin fletteloff. Boka inneholder i tillegg utstyrsliste, omregnings- og porsjonstabeller og grunnoppskrifter som du selv kan variere akkurat slik du vil. «Jeg har aldri fått så gode boller før!» Michelle på bloggen Fru Timian «Bakte disse til lunsj i dag, de ble kjempegode. (...) Takk for superenkel oppskrift.» Kristin på bloggen Fru Timian
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
9788202559120(ib.) : Nkr 399.00

Bibliotek som har denne