Norsk mat gjennom tidene : tradisjonsmat fra naturens spiskammer


Harald Osa, Gudrun Ulltveit ; Bengt Wilson (foto)
Bok Norsk 1993 · Hobby
Hva er egentlig den norske mattradisjonen, og hvordan har den utviklet seg fram til i dag? Ved siden av å være en kokebok er dette en bok der gode norske råvarer settes i sentrum. Her er egne kapitler om bl.a. kornet, seterdrift og meieri, kjøttproduksjon, jakt og vilt, vekster til gagn og glede, om hva skogen gir oss, og om matkultur og identitet.

Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt
[Oslo] : Teknologisk forl. , 1993
Omfang
128 s. : ill.
Passer for
Opplysninger
Elektronisk reproduksjon
Emner
Sjanger
Hobby . - Mat
Geografisk emneord
Dewey
q 641.509 Osa . - 392 . - 392.37 . - 641 . - 641.09 . - 641.509 . - 641.59481 O . - 641.59848 . - 641.59481 . - 394.1 . - 641.5 . - 948.1 . - 641.59
ISBN
8251204224 : Nkr 278.00

Andre utgaver/formater

Norsk mat gjennom tidene : tradisjonsmat fra naturens spiskammer
Harald Osa, Gudrun Ulltveit

Tale på CD · Bokmål · 1994

Tilhører NLB
Vis hos NLB

Bibliotek som har denne