Barley (Hordeum vulgare L.) for food : breeding for improved nutritional quality of local foods in Northern Ethiopia = Bygg (Hordeum vulgare L.) til mat : foredling for betre næringsinnhald i lokal mat frå Nord-Etiopia
Addis Abraha Hindeya
Bok Engelsk 2012
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Plant and Environmental Sciences, Norwegian University of Life Sciences , 2012
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Engelsk tekst. - Sammendrag på nynorsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2012
|
Emner | Barley
Bread Breeding lines Ethiopia Vis mer... Genetic variation
Grain Hordeum vulgare Nutrient improvement Participation Plant breeding Quality Rural areas Starch Traditional uses Varieties bygg korn brød brødprodukter kvalitet stivelse genetikk avl, foredling variant sort matvaner utviklingsland |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 9788257510930
|