Kong Olavs kakao : kongelige menyer for gode anledninger
John-Henrik Schreiner og Trude Monssen ; fotografier: Morten Brun og Ane Høie
Bok Bokmål 2005 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | Oslo : Kagge , cop. 2005
|
Omfang | 139 s. : ill.
|
Emner | 1905-1999
2000- Fester og selskaper kongelige Vis mer... Gastronomi
Kongelige menyer Matlaging Matlagning - Norge Matretter Oppskrifter Selskapsmat Selskapsmenyer Konger Norge Tradisjoner mattradisjoner Menyer Selskapsrettar Selskapsretter Selskapsretter(matlaging) Kongehus - Norge - 1905-1999 Konger((NO-TrBIB)HUME07272) Mattradisjoner((NO-TrBIB)HUME04904) Selskapsmat((NO-OsBA)1122697) Tradisjoner((NO-TrBIB)HUME04839) kokebøker |
Sjanger | Kokebøker (Form) : (NO-TrBIB)HUME01262. - Kokebøker . - Kokebøker((NO-TrBIB)HUME01262) . - Kokebøker((uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150) . - Kokebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150)
|
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 8248905675 : Nkr 349.00
|