Hygiene og mikrobiologi [Vg1 Restaurant- og matfag] : Vg1 Restaurant- og matfag
Ranveig Elisabeth Prøven
Bok Norsk 2006
Utgitt | Oslo : Gyldendal , 2006
|
---|---|
Omfang | 128 s. : kol. ill.
|
Opplysninger | Boka er del av et læreverk som består av: Råstoffer og produksjon ; Hygiene og mikrobiologi ; Kost og livsstil ; Bransje, fag og miljø
|
Emner | Bakterier
Epidemiologi Hotell/næring-fag Matlaging Vis mer... Matsikkerhet
Matvareproduksjon Smittevern smittsomme sykdommer(folkehelse) sykdomsforebygging Hygiene Mathygiene - Lærebøker Matvarer og matlaging - Hygiene - Lærebøker Mikrobiologi Næringsmiddelhygiene Næringsmidler Offentlig hygiene - Lærebøker Restaurant- og matfag - Lærebøker Smitte Sykdommer Vg1 restaurant- og matfag - Lærebøker |
Dewey | |
ISBN | 82-05-35726-9(h.). - 978-82-05-35726-6(h.)
|