Land i sikte! Vestlandet


Wenche Hoel Røine
Bok Bokmål 2003 · Lærebok

Oppdaterer

om denne boka:
Land i sikte! er en serie som presenterer Norge på en levende og engasjerende måte. Bøkene er rikt illustrert og inneholder blant annet spennende fortellinger og lokale historier som levendegjør de ulike stedene. Land i sikte! er en reise i Norge der opplevelser er en viktig del av innholdet. Språket i bøkene er tilpasset grunnskolens mellomtrinn og egner seg godt både for individuelt arbeid og gruppearbeid.
Digital utgave: Søke-URL
Originaltittel
Medvirkende
Brenden, Laila (redaktør)
Utgitt
[Oslo] : Aschehoug , 2003
Omfang
94 s.
Passer for
Opplysninger
Bibliografi: s. 94
Emner
Aasen, Ivar , språkforsk. og forf. , 1813-1896
Baardsen, Gjest , 1791-1849
Flo, Tore André , 1973-
Grieg, Edvard , komponist , 1843-1907
Hagerup, Inger , 1905-1985
Kyrkjebø, Sissel , sanger , 1969-
Lien, Annbjørg
Akershus fylke
Akershus
Barnebøker(fag)
Bergen - Lærebøker
Buskerud
Byer
Hedmark fylke
Hedmark
Historie
Hordaland fylke
Hordaland - historie
Hordaland-Historie
Kultur
Kulturhistorie 800-1050
Landsdelane
Møre og Romsdal fylke
Møre og Romsdal-Historie
Nord-Norge
Nord-Norge-Historie
Nordmøre
Noreg - Historie
Norge - Historie
Norge: geografi
Oppland fylke
Oppland
Oslo
Reiser
Rogaland Fylke
Rogaland
Samfunnsstudier
Sogn og Fjordane fylke
Sogn og Fjordane-Historie
Sunnmøre
Svalbard
Svalbard-historie
Sørlandet
Telemark
Trøndelag
Turisme
Vestfold
Vestlandet - Lærebøker
kulturhistorie
møre og romsdal(historie, samfunn, kultur)
severdigheter
sogn og fjordane(historie, samfunn, kultur)
vestlandet(historie, samfunn, kultur)
Østfold fylke
Østfold
Østlandet
Geografi
Norge-Geografi og reiser
Vestlandet-Historie
hordaland(historie, samfunn, kultur)
Møre og Romsdal fylke. Historie
Møre og Romsdal - Historie - Lærebøker
Sogn og FjACordane - Historie - Lærebøker
Sogn og Fjordane(historie)
norge geografi lærebøker
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
914.82 . - 914.84 . - 948.21 . - 948.22 . - 948.23 . - 948.24 . - 948.25 . - 948.26 . - 948.27 . - 948.28 . - 948.34 . - 948.4 . - 948.43 . - 998.1 . - 914.833 . - 948.1 . - 948.3 . - 914.81 . - 914.83 . - 948.36 . - 948.38 . - 948.39 . - 948.33
ISBN
82-03-31033-8(ib.) : Nkr.305.00

Bibliotek som har denne