Bølgen og Mois store bok om mat og vin


Øivind Hånes
Bok Bokmål 2010
Medvirkende
Bølgen, Toralf (forfatter)
Hansen, Kenneth (forfatter)
Moi, Trond (forfatter)
Widén, Mats (forfatter)
Utgitt
Oslo : Gyldendal , 2010
Omfang
415 s.
Utgave
1. utg., 1. oppl.
Opplysninger
Praktutgave. - for Hånes, Øivind;for Moi, Trond;for Bølgen, Toralf;for Widén, Mats;for Hansen, Kenneth. - Forfatterne har forsøkt å ta for seg alle de viktigste grunntyper av råvarer. De kommer med konkrete forslag til hvilke viner som kan serveres til dem, og ikke minst hvorfor ting passer sammen. Denne boka er både en reiseskildring, en oppskriftsbank og en porsjon vinlære. Det handler om å finne matens og vinens karakter, for deretter å finne koblinger mellom sammenfallende elementer. Med register.
Emner
Vin
Dewey
ISBN
82-05-39155-6(ib) : 499.00. - 978-82-05-39155-0(ib) : 499.00

Bibliotek som har denne