Tradisjonsmat fra Lofoten og Vesterålen
Eirik Nilssen · Eirik Nilssen med Halvar Ellingsen ; foto og styling: Eirik Nilssen
Bok Bokmål 2020 · Kokebøker
Medvirkende | Moe, Nils Harald (redaktør)
|
---|---|
Utgitt | Finnsæter : Senja matstudio , 2020
|
Omfang | 172 sider
|
Opplysninger | Tradisjonelle retter fra Lofoten og Vesterålen med råvarer fra hav og land. Noen har du aldri smakt og andre er kjente og kjære retter fra nord.
|
Emner | |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | 641.5948445 (hovednummer). - 641.5948446 . - 394.1094843 . - 641.594845 . - 746.46 . - 394.1094824 . - 641.594824 . - 641.594843
|
ISBN | 82-994189-1-7(ib.)
|