Vin og mat


Catarina Hiort af Ornäs & Cecilia Ribbing ; oversatt av Bjørn P.G. Thoresen
Bok Bokmål 1995
Medvirkende
Ribbing, Cecilia (Medforf.)
Utgitt
Oslo : Orion , 1995
Omfang
136 s. : kol. ill.
Opplysninger
Bjørn PG Thoresen. ISBN 82-458-0033-3 I denne boken kan en finne oppslag og ideer til nye og annerledes kombina- sjoner når det gjelder vin og mat. Med innsikt og på en enkel måte fortellerforfatterne om ulike druesorter og om hva som er karakteristisk for viner fra forskjellige vindistrikter i de ulike verdensdeler. Her er om hvilke viner som passer til forretter, varmretter av fisk, kjøtt eller grønnsaker, til ost og desserter. Inneholder i tillegg oppskrifter på forretter, paier, supper, fiske- og kjøttretter, grønnsaksretter og desserter. Har også gode råd og noen menyforslag. Ill. med fargefotos. Her register.
Emner
Dewey
641.87 . - 641.2 . - 641.5
ISBN
82-458-0033-3(ib.) : Nkr 248.00

Bibliotek som har denne