Culinaria Frankrike : franske spesialiteter
· redaktør: André Dominé ; fotos: Günther Beer ; formgiver: Peter Feierabend ; originalredaksjon: Martina Schlagenhaufer ; koordinasjon: Michael Ditter ; [oversettelse fra tysk: Pia Strømstad ; norsk produksjon og prosjektledelse: Eirik Myhr]
Bok Bokmål 2008 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Beer, Günter, (medarbeider)
Ditter, Michael, (medarbeider) Dominé, André, (redaktør) Feierabend, Peter, (medarbeider) Vis mer... |
Utgitt | [Oslo] : Spektrum , 2008
|
Omfang | 467 s. : ill.
|
Emner | Frankrike
Absinth Armagnac Champagne Vis mer... Charolais-kveg
Desserter fra Frankrike Fiskeretter fra Frankrike Foie gras Fransk bakverk Fruktviner Gåseleverpostei Kaker fra Frankrike Konjakk fra Cognac Korsika Korsikansk matlaging Likører fra Frankrike Matkultur Matlaging - Frankrike Oppskrifter Oste fra Frankrike Pastis Praliner Retter fra Provence Roquefort-oste Trøffel fra Frankrike Villsvineretter Vin fra Frankrike Vin Vine fra Alsace Øl fra Alsace Øl fra Frankrike Fransk matlaging kokebøker frankrike fransk mat oppskrifter matkultur |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 9788278225783 : Nkr 199.00
|