Matvarekvalitet og sikkerhet i planteproduksjonen
[redaktør/redaksjonskomité: Programstyret for forskningsprogrammet Planter og jord]
Bok Bokmål 1997 Matvarekvalitet og sikkerhet i planteproduksjon (seminar)
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | Oslo : Norges forskningsråd, Området for bioproduksjon og foredling , 1997
|
---|---|
Omfang | 65 s. : ill.
|
Opplysninger | På omslaget: Bioproduksjon og foredling
|
Emner | Ernæring
Kvalitet Mat Næringsmidler Vis mer... Sikkerhet
Ernæring((NO-TrBIB)REAL013411) Mat((NO-TrBIB)REAL013454) Næringsmidler((NO-TrBIB)REAL005965) Sikkerhet((NO-TrBIB)REAL011075) mat kvalitet ernæring næringsmidler sikkerhet bf |
ISBN | 8212009653
|