Nutritional responses to fish feed processing and differently pre-heated soybean meals
Odd Helge Romarheim = Ernæringsmessige verknader av prosessering av fiskefôr og ulikt forvarma soyamjøl / 2007
Bok Engelsk 2007 Odd Helge. Romarheim
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Norwegian University of Life Sciences, Department of Animal and Aquacultural Sciences ; APC, Aquaculture Protein Centre, CoE , 2007
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på nynorsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2007
|
Emner | Animal feeding
Bile acids Defatting Diet Vis mer... Digestibility
Extrusion Feed legumes Growth Intestines Lipid content Lipids Minks Norway Nutritive value Oncorhynchus mykiss Rachycentron canadum Soybean meal Thiols Trypsin inhibitors husdyr ernæringsbehov ernæringskilde fiskefor forproduksjon soyabønne |
Dewey | |
ISBN | 9788257507572
|