Forlaget skriver om denne boka:
Det rettes kritiske øyne mot husdyrbruket fra flere hold. Er vi effektive nok i produksjonen, tar vi nok hensyn til dyras behov?
Husdyrbruket i Norge har som mål å produsere mat av riktig kvalitet på en slik måte at den kan godtas av forbrukerne. Etikk i fjøset skal hjelpe debatten om dyreomsorg og matkvalitet i gang innad i næringen. Bak studieboka står NML, NKF og NRF, storfeprodusentenes organisasjoner. En etikk-debatt blant storfeholdere og rådgivere er viktig for at vi også i framtida kan se forbrukerne i øynene og si at vi behandler dyra godt, og at den norske maten produseres under etiske forhold.
Sørg for at ogsådin stemme høres i organisasjonene, og bli med i etikk-studiering!
Det rettes kritiske øyne mot husdyrbruket fra flere hold. Er vi effektive nok i produksjonen, tar vi nok hensyn til dyras behov?
Husdyrbruket i Norge har som mål å produsere mat av riktig kvalitet på en slik måte at den kan godtas av forbrukerne. Etikk i fjøset skal hjelpe debatten om dyreomsorg og matkvalitet i gang innad i næringen. Bak studieboka står NML, NKF og NRF, storfeprodusentenes organisasjoner. En etikk-debatt blant storfeholdere og rådgivere er viktig for at vi også i framtida kan se forbrukerne i øynene og si at vi behandler dyra godt, og at den norske maten produseres under etiske forhold.
Sørg for at også