Etikk i fjøset


utgitt i samarbeid med Norske melkeprodusenters landsforbund, Norges kjøtt- og fleskesentral og Norsk rødt fe ; [redaksjon: Mari Bjørke, Asbjørn Karbø og Mari Standal ; illustrasjone r: Gitte Kippersund]
Bok Bokmål 1988 · Klassesett
Forlaget skriver om denne boka:
Det rettes kritiske øyne mot husdyrbruket fra flere hold. Er vi effektive nok i produksjonen, tar vi nok hensyn til dyras behov?
Husdyrbruket i Norge har som mål å produsere mat av riktig kvalitet på en slik måte at den kan godtas av forbrukerne. Etikk i fjøset skal hjelpe debatten om dyreomsorg og matkvalitet i gang innad i næringen. Bak studieboka står NML, NKF og NRF, storfeprodusentenes organisasjoner. En etikk-debatt blant storfeholdere og rådgivere er viktig for at vi også i framtida kan se forbrukerne i øynene og si at vi behandler dyra godt, og at den norske maten produseres under etiske forhold.
Sørg for at også din stemme høres i organisasjonene, og bli med i etikk-studiering!
Les boka på nett
Annen tittel
Medvirkende
Utgitt
[Oslo] : Landbruksforlaget , 1988
Omfang
95 s. : ill.
Opplysninger
Opplagshistorikk: [Nytt oppl.] 1989. - Undertittel på omslaget: Debattbok til bruk i studiering. - Elektronisk reproduksjon
Emner
Sjanger
Dewey
636 . - 179 . - 636.08 . - 636.2083 . - 636.2 . - 636.083
ISBN
8252913288 : Nkr 100.00

Bibliotek som har denne