Julemat


Andreas Viestad ; foto: Mette Randem
Bok Bokmål 2018 · Jul
Medvirkende
Randem, Mette (fotogr.)
Utgitt
Oslo : Cappelen Damm , 2018
Omfang
159 s. : kol. ill.
Opplysninger
1. utg. 2014. - Har innholdsfortegnelse, register. - Gjør deg klar til juleforberedelser, en velsmakende jul og fantastisk nyttårsfest! Velkommen til adventtidens og julens godsaker. Gløgg, lussekatter, marsipan, juleribbe, pinnekjøtt, lutefisk, juletorsk, sild, hummer og nyttårskalkun som blir aller best når man har lagd det selv, enten på tradisjonelt vis eller med ny vri. En julebok for alle generasjoner fra Norges mest prisbelønte og velformulerte matformidler. Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler med flere prisbelønte kokebøker og matjournalist i Dagbladet Magasinet. I 2014 mottok han Ingerid Espelid Hovigs matkulturpris og ble under Matprisen 2015 Årets inspirator. Andreas er faglig leder for Geitmyra Matkultursenter for barn.
Emner
Julemat
Julemat(matlaging)
Kokebøker
julemat matlaging jul oppskrifter kokebøker
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-02-45010-6(ib.) : Nkr 379.00

Andre utgaver/formater

Julemat
Andreas Viestad

Bok · Bokmål · 2018

Bibliotek som har denne