Smaker det er verdt å ta vare på : kokken fra Gjerdsvika som ble bakeren i Lom


Morten Schakenda, John Rørdam ; [design]: Kate Hagen ; [foto]: Lars Petter Pettersen
Bok Bokmål 2017 · Kokebok
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Utgitt
Oslo : Aschehoug , 2017
Omfang
167 s. : kol. ill.
Opplysninger
Morten Schakenda er mest kjent som bakeren fra Lom, der han har skapt sitt unike bakeri. Men egentlig er Morten Schakenda kokk, og i over 25 år jobbet han som kokk i verdensklasse ved landets beste restauranter. Mange år ved Norsk gastronomisk institutt og deltakelse på kokkelandslaget førte til utallige reiser, konkurranser og opphold rundt i verden.I boken har kokken selv samlet 50 av de smakene og rettene som har gjort størst inntrykk på ham gjennom livet og som han mener det er verdt å ta vare på. I denne boken tar han deg med på en smakfull reise og presenterer forretter, hovedretter og desserter fra alle verdenshjørner tilpasset norske råvarer og kjøkken.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-03-29681-9(ib.)

Bibliotek som har denne