Skjell og skalldyr
[Ingrid Espelid Hovig]
Bok Norsk 1991 · Kokebøker
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | Oslo : Gyldendal , 1991
|
---|---|
Omfang | 80 s. : ill.
|
Opplysninger | Forfatterangivelsen hentet fra omslagets bakside. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Baking
Bakverk Brød Dypfrysing Vis mer... Fisk
Fiskeretter Forretter Frysing Hermetisering Hjemmekonservering Hummer Hummere Kaker Kjøtt Kjøttretter Koldtbord Krabber Kyllingretter Lefser Matlaging Matlaging - Norge Matlaging(Skalldyr) Matretter Meze Mikrobølgeovnretter Omeletter Partering av slakt Pasta Pizza Rekemat Reker Røykemat Safting Sjømat Skaldyrretter Skalldyr Skalldyrrettar Skalldyrretter Småkaker Småretter Smørbrød Spaghetti Syltetøy Sylting Tapas Tørkekonservering Vilt Kokebøker Oppskrifter Skjell Skalldyrretter(matlaging) matlaging kokebøker skalldyrretter koking skalldyr skjellsjømat |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 82-05-19332-0(ib.)
|