Morten Schakenda : smaker det er verdt å ta vare på


John Rørdam, Kate Hagen, Lars Petter Pettersen
Bok Bokmål 2017 · Kokebok
Medvirkende
Hagen, Kate (medarbeider)
Schakenda, Morten (medforf.)
Pettersen, Lars Petter (fotogr.)
Utgitt
Oslo : Aschehoug , 2017
Omfang
167 s. : kol. ill.
Opplysninger
Medforfatter og oppskrifter: Morten Schakenda. - På omslaget: Kokken fra Gjersvika som ble bakeren i Lom. - Har register. - Morten Schakenda er for mange kjent som bakeren fra Lom, der han har skapt sitt spesielle bakeri. Men Schakenda er egentlig utdannet kokk, og har reist verden rundt både som kokk og mesterbaker. I denne boka tar han leseren med på en matreise som starter hjemme i Gjerdsvika på Sunnmøre. Det var her interessen for mat og smak ble vekket. Boka samler 50 av hans beste smaker og retter fra alle verdenshjørner. Her er forretter, hovedretter, desserter og bakst, kronologisk ordnet etter når Schakenda selv oppdaget dem. Oppskriftene er tilpasset norske råvarer og kjøkken. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
978-82-03-29681-9(ib.) : Nkr 399.00

Bibliotek som har denne