Mat for god helse


Miriam Polunin ; oversatt av Bente-Lill Øygard ; gjennomgått av Roald Strand ; [foto: Andy Crawford, Steve Gorton ; matfotografering: Andrew Whittuck]
Bok Bokmål 1998 · Kokebok
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Strand, Roald, (medarbeider)
Utgitt
Oslo : Damm - Teknologisk forl. , 1998
Omfang
160 s. : ill.
Opplysninger
Bibliografi: s. 151-154. - En mangfoldig samling av oppskrifter med 50 viktige matvarer som man bør spise mer av for å være bedre rustet mot sykdom og oppnå bedre helse og økt velbefinnende. Forfatteren beskriver hvordan disse matvarene øker vitaliteten og bedrer helsen. Boken omfatter osgå dietter og råd om mat som forebygger eller lindrer lidelser. Lettfattelig oversikt over næringsverdienog de helsemessige egenskapene til hver rett. Boken er basert på de siste tiårenes omfattende forskning og gjennomgått av dr. med. Roald Strand. Gjennomillustrert med fargefotografier.. - Elektronisk reproduksjon
Emner
Sjanger
Mat
Dewey
ISBN
82-512-0508-5. - 82-512-0542-5(ib.) : Nkr 289.00

Bibliotek som har denne