Sørlandsmat
Trond Moi · Trond Moi, Turid Oldenborg ; [foto: Jan Rune Eide]
Bok Bokmål 2011 · Kokebok
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | Oldenborg, Turid Skjold (medforf.)
|
---|---|
Utgitt | Oslo : Versal , 2011
|
Omfang | 183 s. : ill.
|
Opplysninger | Har bibliografi, innholdsfortegnelse, ordliste, register. - Boken inneholder et bredt utvalg oppskrifter, blant annet smørbrød, gravet fisk, supper, grillmat, kjøttretter, desserter, kaker og sylting. Her finner man også fakta om glemte råvarer, historikk, tips og bruk av blomsterkrydder i mat. I tillegg presenteres en liste over flere gårdsutsalg som kan tilby alt fra oster, økologisk kjøtt, fisk og vilt, honning, grønnsaker, frukt og bær.
|
Emner | |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-8188-100-6(ib.) : Nkr 379.00
|