Sørlandsmat


Trond Moi, Turid Oldenborg ; [foto: Jan Rune Eide]
Bok Bokmål 2011 · Kokebok
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Utgitt
Oslo : Versal , 2011
Omfang
183 s. : ill.
Opplysninger
Har bibliografi, innholdsfortegnelse, ordliste, register. - Boken inneholder et bredt utvalg oppskrifter, blant annet smørbrød, gravet fisk, supper, grillmat, kjøttretter, desserter, kaker og sylting. Her finner man også fakta om glemte råvarer, historikk, tips og bruk av blomsterkrydder i mat. I tillegg presenteres en liste over flere gårdsutsalg som kan tilby alt fra oster, økologisk kjøtt, fisk og vilt, honning, grønnsaker, frukt og bær.
Emner
Sjanger
Kokebok . - Lokal . - Kokebøker (Form) : (NO-TrBIB)HUME01262. - Kokebøker
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
978-82-8188-100-6(ib.) : Nkr 379.00

Bibliotek som har denne